Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Foto: SK-Media.
Foto: SK-Media.
update

Vervolgonderzoek nodig naar overleden baby in Cuijk

  •   keer gelezen   112

CUIJK | Er is in Cuijk een baby overleden, de politie is bezig met een onderzoek. Veel is nog onduidelijk over de situatie. De baby raakte onwel, terwijl de moeder hulpverlening kreeg van het ambulancepersoneel. 

Dinsdagavond werd er ambulancepersoneel opgeroepen om naar de Parallelweg in Cuijk te gaan. Een baby was hier onwel geworden en de zorgverleners gingen naar de woning voor de moeder van de baby. Terwijl de moeder werd verzorgd, werd de baby onwel en de baby is uiteindelijk overleden, een reanimatie mocht niet baten.

Vervolgonderzoek
De Politie meldt dat er uit de onderzoeken geen duidelijkheid kwam over het overlijden van de baby, er komt nu een vervolgonderzoek. ''De aangetroffen situatie in de woning gaf aanleiding voor de politie nader onderzoek te gaan doen naar de omstandigheden waaronder het kind onwel is geraakt en de oorzaak van het overlijden. Vastgesteld moet worden of mogelijk sprake kan zijn van een strafbaar feit of dat de dood toch het gevolg is van een medisch oorzaak. Daartoe werd urenlang forensisch onderzoek gedaan in de woning, waarbij ook een arts betrokken was. Dit onderzoek werd aan het eind van de avond afgesloten. Dit gaf uiteindelijk nog geen duidelijkheid, waardoor vervolg onderzoek nodig is. De moeder van het kind is opgenomen in een ziekenhuis. Over haar toestand worden verder geen mededelingen gedaan.''

Andere zaak in zelfde gebouw
Eerder deze maand werd in hetzelfde gebouw een 45-jarige man omgebracht. Een 28-jarige man uit Cuijk zit hiervoor momenteel in hechtenis. Beide zaken hebben niets met elkaar te maken.

Tweets van politie
De politie tweette dinsdagavond over de ontwikkelingen binnen de zaak. Hieronder een overzicht. 

Meer berichten