Afbeelding
Foto: Henk Baltussen

Infomiddagen over crematorium en nieuwe Buitenplaats Zevenhutten

112 1.042 keer gelezen

CUIJK | Uitvaartonderneming Schrijen houdt in september en oktober op locatie infomiddagen om mensen uitgebreider te informeren over het kleinschalig crematorium en Buitenplaats Zevenhutten in Cuijk.

"Nu we met de eerste bouwfase gestart zijn, willen we mensen graag uitgebreider toelichten wat de uitvaart- en herinneringsmogelijkheden straks zijn", vertelt Bianca Schrijen. "We merken steeds weer als we met anderen over het project spreken, dat mensen de ideeën die we voor de buitenplaats hebben echt waarderen. Er is behoefte aan een plek in de eigen regio, zodat mensen afscheid kunnen nemen daar waar ze altijd geleefd hebben. Nu moeten mensen voor een crematie nog naar Venray, Venlo of naar Nijmegen/Beuningen. Tijdens de informatiebijeenkomsten geven we concreter invulling aan de herinneringsmogelijkheden die we op Buitenplaats Zevenhutten gaan bieden.

Zevenhutten wordt door uitvaartonderneming Schrijen ontwikkeld, in samenwerking met onder andere Brabants Landschap en de gemeente. Het project behelst een kleinschalig crematorium, een veldcafé en een ontmoetingsplek als middelpunt. Daarnaast omvat de buitenplaats de ontwikkeling van 5000 vierkante meter natuur- en recreatiegebied. In 2018 is de opening.

De infomiddagen zijn op 30 september in Cuijk en Nieuw Bergen, 7 oktober in Sint Anthonis en Mill, 14 oktober in Grave en 21 oktober in Gennep en Boxmeer. Meer info: www.zevenhutten.nl of 0485-521111.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant