Afbeelding
Foto: SK-Media

Steekincident in Boxmeer; verdachte aangehouden

112 3.422 keer gelezen

BOXMEER | In Boxmeer heeft vrijdagavond een steekincident plaatsgevonden. Daarbij raakte een 37-jarige Poolse man gewond. De politie hield kort daarna een verdachte man aan, die eveneens van Poolse afkomst is. Hij zit vast voor nader onderzoek. 

De politie kreeg vrijdagavond een melding dat een gewonde man aan de deur stond bij een woning aan de Heistraat in Boxmeer. Daar troffen ze een man aan met verwondingen. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens de politie lijkt het erop dat hij het slachtoffer is geworden van een steekincident eerder die avond in een woning verderop in de Boxmeerse Heistraat. Dit na een onenigheid met een bekende van hem. Deze verdachte, een 30-jarige man met Poolse nationaliteit, werd rond 21.00 uur aangehouden in de woning waar het incident plaatsgevonden zou hebben.

De specialisten van de forensische recherche deden uitvoerig onderzoek naar sporen. Ook is er een buurtonderzoek gedaan en heeft de politie mensen gevraagd of ze iets gehoord of gezien hebben.  Het onderzoek is in volle gang.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant