Politie.
Politie. (Foto: Ties van Dooren)

12-jarig meisje betast in Molenhoek

  •   keer gelezen   112

MALDEN/MOLENHOEK | Op de Facebookpagina van Buurtpreventie Malden wordt gewaarschuwd voor de aanranding van een 12-jarig meisje in Malden en Molenhoek. De Facebookpagina maakt er melding van dat er ook een tweede jonge slachtoffer bekend is. 
 
Het incident vond plaats op vrijdagmiddag 14 december rond de klok van 16.00 uur toen het meisje onderweg was van Malden naar Molenhoek. Het meisje werd klemgereden door een jongen op een fiets op het fietspad langs de kuil en bosrand. "De jongen heeft haar achtervolgd vanaf het fietspad aan de bosrand in de buurt van de tennisvereniging Malden om haar in de buurt van de kuil af te snijden en lastig te vallen", staat in het Facebookbericht. Het meisje verweerde zich hier tegen en kon wegfietsen. De jongen heeft haar nog een tijdje achtervolgd. 
 
Signalement
Er is aangifte gedaan bij de politie. Het gaat om een blanke jongen van rond de 20 jaar oud met bruin haar en bruine ogen. Hij heeft een moedervlek boven zijn lip. Ten tijde van het incident droeg hij een zwarte jas met grijze capuchon en had een oranje fiets met zwarte fietstassen bij zich. Herken je het signalement? Neem dan contact op met de politie. 
 

Meer berichten