Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Grote brand bij opslag in Oeffelt.
Grote brand bij opslag in Oeffelt. (Foto: SK-Media)
UPDATE

Opslag met honderden caravans in brand in Oeffelt

  •   12525 keer gelezen   112

OEFFELT | Bij een opslag van caravans en oude auto's in Oeffelt is vanochtend een grote brand uitgebroken. De vlammen slaan uit het dak en de rook is tot in de wijde omgeving zichtbaar. Omstanders worden weggehouden vanwege explosiegevaar.

De brand gaat gepaard met flinke knallen. Volgens buurtbewoners staan er zo'n 700 caravans en meerdere oldtimers in de loods. Ook zitten er diverse losse ruimtes die verhuurd zijn. De brandweer houdt een elektrohuis nat. Omstanders worden weggehouden uit angst voor ontploffingen door gasflessen. Deze staan allemaal gezamenlijk opgeslagen in één ruimte.
Verkeer over de N264 door Oeffelt wordt omgeleid.

UPDATE 9.30 UUR: Diverse materialen zijn gespaard gebleven. Waaronder een paar buggy's en auto's. De brandweer haalt onder meer bluswater uit sloten en de Maas, waardoor meerdere wegen in Oeffelt afgesloten zijn. Het naastgelegen pand van Van Gelder wordt nauwlettend in de gaten gehouden door de brandweer om eventuele brandoverslag te voorkomen.

UPDATE 9.55 UUR: Bewoners van de gemeenten Cuijk en Boxmeer hebben een 'Amber Alert' ontvangen met daarin de waarschuwing om ramen en deuren gesloten te houden vanwege de zware rookontwikkeling.

 
Meer berichten