De man die verdacht wordt voor de moord op tonprater Frank Schrijen blijft langer vastzitten.
De man die verdacht wordt voor de moord op tonprater Frank Schrijen blijft langer vastzitten. Foto: Tonspreker Frank Schrijen werd op zondagavond dood aangetroffen in zijn woning in Boxmeer

Verdachte moord Frank Schrijen blijft vastzitten

112 1.459 keer gelezen

DEN BOSCH/BOXMEER | De man die er van verdacht wordt betrokken te zijn geweest bij moord op tonprater Frank Schrijen (56), blijft voorlopig vastzitten. De 26 jarige verdachte is woensdag 25 maart voorgeleid aan de raadkamer van de rechtbank. Daar is zijn voorarrest met 90 dagen verlengd.

Zondagavond 1 maart werd de bekende Boxmeerse tonspreker dood aangetroffen in zijn woning in het centrum van Boxmeer. Daar is hij met geweld om het leven gebracht. Over de motieven achter de moord is tot op heden nog niets bekend.

De politie is bij de verdachte gekomen doormiddel van een grondig onderzoek onder leiding van het Openbaar Ministerie, op het plaats delict. Dit onderzoek leidde tot de 26 jarige man. De verdachte, afkomstig uit Trinidad en Tobago, is woonachtig in het asielzoekerscentrum te Echt. Tijdens zijn aanhouding verbleef de man in een woning in Gilze. Ook deze woning is door het Openbaar Ministerie nader onderzocht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant