De zeven regionale ondernemers die actief zijn als Regiobank. (foto: Berry Poelen)
De zeven regionale ondernemers die actief zijn als Regiobank. (foto: Berry Poelen)

Regiobank: 'Kwaliteit is voor ons een vanzelfsprekendheid'

Zakelijk 267 keer gelezen

BOXMEER | Huub Derksen van Lambert Blonk is één van de zeven regionale ondernemers die in het Land van Cuijk en de Kop van Noord-Limburg actief zijn als Regiobank. "Samenwerking onderling is belangrijker dan een tientje meer verdienen over de rug van de concurrentie", vertelt Huub Derksen, die in 2006 compagnon werd van Lambert Blonk en sinds januari 2016 eigenaar is van het financieel adviesbureau aan de Bilderbeekstraat in Boxmeer.

Het zal oplettende lezers niet zijn ontgaan. De Regiobank is als adverteerder overgestapt naar De Maas Driehoek. "De regionale kracht van de krant komt overeen met hoe wij zelf zaken aanpakken met zijn zevenen. Wij wonen, werken en leven in dit gebied. We staan midden in de samenleving. Dat spreekt mensen aan. We hanteren niet alleen dezelfde werkwijze, maar we zitten vooral ook op één lijn qua ondernemen", verduidelijkt Huub Derksen, bij wie men naast bancaire diensten terecht kan voor verzekeringen en hypotheken.

Kwaliteit
"Iedereen heeft de mond vol van persoonlijk contact en laagdrempeligheid, maar wij brengen dat dagelijks in de praktijk", verduidelijkt Huub Derksen. "Dat betekent dat mensen hier binnen kunnen stappen om samen een schadeformulier in te vullen of voor hulp bij het internetbankieren. Je hoeft bij ons niet te betalen voor het afstorten van je eigen geld en als een sportvereniging kleingeld nodig heeft, dan zorgen wij daar gewoon voor. Maar we hebben bijvoorbeeld ook een eigen app. Kwaliteit is voor ons geen 'Unique Selling Point', maar een vanzelfsprekendheid."
Huub Derksen lacht: "Weet je. Ik vind dat ik het leukste beroep van de wereld heb. Ik mag mensen helpen en adviseren. Dat doe ik door hun persoonlijke wensen. Ik wil mijn cliënten kennen. En als ik dan een uurtje langer doorwerk thuis, hoeft dat niet meteen doorberekend te worden op de factuur. Dat persoonlijke is ook de manier waarop ik wil dat mijn personeel met onze cliënten omgaat. Zeven van de acht medewerkers zijn door ons zelf opgeleid. En dat geldt eigenlijk voor alle Regiobanken."
Info: Regiobank/Lambert Blonk Assurantiën, Bilderbeekstraat 29, Boxmeer, tel. (0485) 57 21 29, www.lambertblonk.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant