Sfeerimpressie van voorgaande editie 'Extravaganza' in Boxmeer.
Sfeerimpressie van voorgaande editie 'Extravaganza' in Boxmeer.

'Extravaganza' bij Elzendaalcollege in Boxmeer

Zakelijk 567 keer gelezen

BOXMEER | Op donderdag 16 en vrijdag 17 februari presenteren de leerlingen van Elzendaalcollege Boxmeer een nieuwe editie van Extravaganza. Familie, vrienden en andere geïnteresseerden zijn welkom op deze avond vol dans, muziek en theater.

"Leerlingen laten deze avonden zien dat ze durven en dat ze kunnen. De vele talenten zullen het publiek verrassen, van artistieke mode(ontwerpers) tot (hiphop)dans en van muziek tot theater", vertelt Saranne Schümers, één van de organisatoren van Extravaganza. "Het leuke aan dit project is dat er door verschillende vakken wordt meegewerkt. Zo hebben de leerlingen bij tekenen het decor ontworpen en kwam bij het vak Design & Innovation het poster- en bannerontwerp tot stand. Het wordt een kleurrijk geheel!"

Informatie
Iedereen die Extravaganza wil bijwonen, is op donderdag 16 en vrijdag 17 februari vanaf 19.00 uur (programma start 19.30 uur) welkom in de aula van het schoolgebouw aan de Stationsweg 38 in Boxmeer. De entree is gratis. Meer informatie via www.elzendaalcollege.nl/boxmeer

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant