Per heden kunnen klanten van Albert Heijn Gennep weer sparen voor korting op tickets van De Efteling.
Per heden kunnen klanten van Albert Heijn Gennep weer sparen voor korting op tickets van De Efteling.

Met korting naar De Efteling dankzij Albert Heijn Gennep

Zakelijk 749 keer gelezen

GENNEP | Vanaf maandag 13 februari tot en met zondag 26 februari kunnen klanten bij Albert Heijn Gennep weer sparen voor korting op Efteling tickets. Bij elke 5,00 euro besteding krijgen klanten een Efteling-zegel. Klanten plakken de zegels op een spaarkaart en bij vier zegels is de kaart vol. Een volle kaart geeft 10,00 euro korting op een ticket voor De Efteling.

De Efteling tickets worden uitgereikt in alle Albert Heijn supermarkten in Belgie en Nederland. Klanten kunnen hun volle spaarkaarten verzilveren van maandag 13 februari tot zondag 11 juni bij alle Albert Heijn-supermarkten. Na verzilvering ontvangen klanten een scanbon. Deze scanbon is direct het toegangsbewijs voor De Efteling. De aangekochte scanbonnen zijn geldig tot zondag 12 november.

De Efteling 'thuis beleven'
Dit jaar kunnen klanten de Efteling ook 'thuis beleven'. Speciaal voor Albert Heijn is er een AH Efteling-app ontwikkeld met zeven verschillende Efteling-verhalen. Ontdek de wondere wereld van De Efteling door het scannen van een zogeheten spaarzegel. Zo zie je onder meer Roodkapje, Raveleijn en Langnek tot leven komen. De app is geschikt voor gebruik met Apple en Android. De verhalen kunnen overal beleefd worden. Met vriendjes rond de keukentafel, als voorleesverhaal voor het slapen gaan en nog veel meer. Ook kan je met de 360 gradenfunctie twee achtbanen 'thuis beleven'.
Info: AH Gennep, Wilhelminaplein.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant