Judika van Dijk van Baby & Joy: 'Alles waar je aan kunt denken voor baby's en peuters hebben we.'
Judika van Dijk van Baby & Joy: 'Alles waar je aan kunt denken voor baby's en peuters hebben we.'

Het gaat goed met Baby & Joy in Cuijk

Zakelijk 2.085 keer gelezen

CUIJK | Het gaat goed met Baby & Joy. Het Cuijkse bedrijf, dat gespecialiseerd is in babyartikelen, -kleding, -speelgoed en accessoires, ziet de vraag nog wekelijks groeien en beschikt inmiddels aan de Ewinkel over een afhaalpunt. "Dat afhaalpunt willen we op termijn uitbreiden met een showroom die een paar dagen per week opengaat", vertelt Judika van Dijk, die in 2015 is begonnen met Baby & Joy.

"Feitelijk alles waar je aan kunt denken voor baby's en peuters hebben we hier", vervolgt Judika. "We hebben een heleboel artikelen op voorraad in onze webshop, maar we onderscheiden ons ook door heel gericht aan de slag te gaan met een vraag van de klant voor een specifiek product." Ze illustreert: "We kregen laatst de vraag van iemand die op zoek was naar een zogeheten 'Mexicaanse rammelaar'. Die hebben we uiteindelijk ook opgenomen in ons assortiment en die lopen erg goed." Andere goedlopers zijn de gepersonaliseerde producten. "We hebben met de hand gemaakte slabbers en speenkoorden en we bedrukken en borduren namen in knuffeldoekjes, op kleertjes et cetera."

Vraag van bedrijven
Judika van Dijk runt Baby & Joy samen met haar man Karel ten Haaf. Die geeft aan dat binnenkort ook een nieuwe poot aan het bedrijf gehangen gaat worden. "Want via Baby & Joy kregen we steeds vaker de vraag voor borduursel van bedrijfsproducten, zoals handdoeken, kleding en bestickering van winkelruiten. Maar ook kerstpakketten."
Meer informatie: Baby & Joy, Ewinkel 12, Cuijk, tel. 06-30414028 of 06-30364913 en www.babyenjoy.nl (tevens webshop).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant