Lokaal FNV houdt een verkiezingsbijeenkomst in Cuijk.
Lokaal FNV houdt een verkiezingsbijeenkomst in Cuijk.

Lokaal FNV houdt themabijeenkomst rond verkiezingen

Verkiezingen 488 keer gelezen

CUIJK | Met de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart voor de deur, organiseert Lokaal FNV Land van Cuijk plus een bijeenkomst voor leden. "Wij geven als vakbond geen stemadvies, maar geven wel graag een korte uitleg over de vergelijking die FNV heeft gemaakt van de verkiezingsprogramma's van de politieke partijen op de voor FNV belangrijke thema's", aldus Lokaal FNV.

"Wij hopen dat dit je kan helpen om een goede keuze te maken. Tevens wordt een uitleg gegeven over de beïnvloeding van de lokale politiek op het sociaal beleid van de gemeenten. De gemeenteraadsverkiezingen vinden immers over een jaar, in maart 2018, weer plaats. Hierbij zal ook kort worden stilgestaan bij de Lokale Monitor van de FNV, waarbij het gemeentelijk sociaal beleid langs de FNV-meetlat wordt gelegd."
Iedereen is van harte welkom op woensdag 8 maart in Café De Bond, Beversestraat 18 in Cuijk. De avond start om 20.00 uur (inloop met koffie vanaf 19.30 uur) en duurt tot maximaal 21.30 uur. Aanmelden wordt op prijs gesteld via: vo-zuidoost@fnv.nl. Aanvullende informatie via tel. (0485) 31 48 37.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant