Aanstekers bedrukken brengt klanten naar Land van Cuijk.
Aanstekers bedrukken brengt klanten naar Land van Cuijk.

Aanstekers bedrukken brengt klanten naar Land van Cuijk

Zakelijk 558 keer gelezen

Het Land van Cuijk staat niet voor niets bekend om zijn gezellige winkelsfeer, waarvoor men best wel bereid is een verplaatsing te maken. Dat is alvast een voordeel voor alle zaken in deze regio. Maar hoe komt zo'n potentiële klant nu bij u terecht? En hoe contacteert hij u in de toekomst? Of maakt hij zelf reclame bij zijn vrienden en kennissen?

Waarom aanstekers bedrukken? Als ondernemer, zaakvoerder of uitbater kan u nooit genoeg klanten hebben. Die klanten verwerft en houdt u in de eerste plaats natuurlijk door uw excellente dienstverlening. Nieuwe klanten moeten u dan wel eerst vinden, bestaande klanten moeten u zo makkelijk mogelijk kunnen contacteren. Diezelfde trouwe klanten gunt u ook graag een extraatje. Met een bedrukte aansteker slaat u wat dit betreft niet twee maar zelfs drie vliegen in een klap.

Een fysieke drager
Alle digitalisering ten spijt blijkt het soms toch wel handig om bepaalde informatie ook fysiek bij de hand te hebben. De drager die u kiest om uw informatie te verspreiden, kan dus best zo praktisch en multifunctioneel mogelijk zijn. Een goede optie is dan aanstekers bedrukken. Een aanstekers is immers altijd handig om bij te hebben, ook voor iemand die niet rookt. Aanstekers steken kaarsjes aan, branden losgeraakte draadjes weg en verlichten de duisternis op zoek naar schakelaar of deurslot.

Voor bestaande en nieuwe klanten
Met een aansteker schenkt u uw bestaande klanten een handige tool die ook makkelijk is om mee te nemen. Zo maakt u uw klanten blij en zorgt u er ondertussen voor dat ze uw informatie altijd op zak hebben. Diezelfde aansteker gebruikt u tijdens, bijvoorbeeld opendeurdagen om nieuwe bezoekers een geheugensteuntje mee te geven, of om bij andere gelegenheden de aandacht op uw zaak te vestigen.

Welke opdruk?
Hou bij het maken van uw keuze vooral het motto "kort maar krachtig" in het achterhoofd. Een aansteker, of om het even welk ander reclamegadget trouwens, is niet het medium om uw dienstverlening of product uit te leggen of voor te stellen. Een aansteker met uw minimale gegevens geeft u de kans die gegevens duidelijk leesbaar te laten bedrukken, meer moet dat niet zijn. "Bakkerij X" zorgt er voor dat uw klanten elke keer dat ze uw aansteker gebruiken herinnerd worden aan uw heerlijke taartjes. Wanneer u daar dan nog een telefoonnummer aan toevoegt kan uw klant om op het even welk moment uw zaak bereiken om, bijvoorbeeld, een bestelling door te geven. "Taxi Y, tel ZZZZZZZZZ" hoeft ook niet veel verduidelijking. En wie denkt u dat iemand met die aansteker op zak zal bellen bij plotse pech, treinvertragingen of geplande ritjes? Juist ja …. 

Kunnen we ook voor u aanstekers bedrukken? Klik hier www.aanstekers.nl en kom vandaag nog alles te weten over onze mogelijkheden, werkwijze en prijzen.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant