Verkiezingsavonden in Boxmeer en Cuijk.
Verkiezingsavonden in Boxmeer en Cuijk.

Verkiezingsavonden D66 en CDA in Cuijk en Boxmeer

Verkiezingen 567 keer gelezen

CUIJK/BOXMEER | D66 Cuijk en CDA Boxmeer houden ieder op woensdagavond 15 maart een verkiezingsavond waar onder het genot van een hapje en een drankje de verkiezingsuitslagen samen gevolgd en besproken kunnen worden.

De uitslagenavond van D66 is in de Leerlooierij in het Tuigleerstraatje in Cuijk. De avond begint om 20.30 uur en is georganiseerd door D66 in de gemeente Cuijk. Hoe stemt Nederland? Maar ook, hoe stemmen de inwoners van de gemeente Cuijk en de inwoners van het Land van Cuijk? Via een groot televisiescherm zullen de uitslagen live worden gevolgd. De avond is vrij toegankelijk voor iedereen die interesse heeft.

Verkiezingsavond Boxmeer
Op woensdagavond 15 maart organiseert CDA Boxmeer een verkiezingsavond voor inwoners van de gemeente Boxmeer. Iedereen die zich betrokken voelt bij de Tweede Kamerverkiezingen is die avond vanaf 22.00 uur welkom achter in de zaal bij De Douairière. Tijdens de bijeenkomst worden de landelijke uitslagen gevolgd, maar er is vanzelfsprekend ook aandacht voor de uitslagen in Boxmeer die -zodra zij binnen zijn- ook met de aanwezigen worden gedeeld. De bijeenkomst duurt tot 01.00 uur.
De beide bijeenkomsten zijn openbaar en ook toegankelijk voor niet-leden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant