Burgemeester Martien Stoffels en wijkagent Martien Stoffels.
Burgemeester Martien Stoffels en wijkagent Martien Stoffels.

Proef met 'blauwe brievenbus' in Mook

Politie 330 keer gelezen

MOOK | In onze samenleving wordt er sterk van uitgegaan dat iedereen een computer heeft. Toch is dat niet bij een ieder het geval. Dit geldt voor een deel van onze ouderen, die niet met de computer zijn grootgebracht. In de gemeente Mook en Middelaar wonen relatief veel ouderen. Voor de wijkagent is het lastig met een deel van deze doelgroep goed in contact te komen.

Dit probleem is door onze wijkagent Martien Stoffels aan de orde gesteld in het wekelijkse veiligheidsoverleg met burgemeester Wim Gradisen. Om deze reden is besloten een proef te starten in de gemeente Mook en Middelaar. Om als wijkagent met in het bijzonder met bovengenoemde doelgroep in contact te komen, wordt het initiatief genomen om bij een aantal seniorencomplexen in Mook een speciale brievenbus (met opdruk 'De wijkagent') beschikbaar te stellen, die in de centrale ruimten van die complexen bevestigd kan worden.
De wijkagent houdt ook nog steeds elke donderdag van 15.00 tot 19.00 uur zijn wekelijkse spreekuur in het gemeentehuis van Mook en Middelaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant