Afbeelding

Met de bakfiets de wijk in voor Cuijkse kinderen

Onderwijs 283 keer gelezen

CUIJK | De combinatiefunctionarissen Sport van de gemeente Cuijk gaan op woensdag vijf april met de bakfiets de wijk in. In de bakfiets zitten verschillende sportattributen waar kinderen mee aan de slag gaan.

De combinatiefunctionarissen Sport, die actief betrokken zijn binnen de gemeente, zien de Cuijkse kinderen graag bewegen. Nu ze een bekend gezicht hebben in de lessen bewegingsonderwijs op de basisscholen, willen ze graag meer gaan betekenen voor de kinderen. De eerste sportactiviteit is op woensdag vijf april op de speelplaats aan de Hagelkruis in Padbroek. Het sportproject kent tien thema's die elk in een clinic-vorm wordt gegeven. Het doel van deze sportclinic is om alle kinderen te laten kennismaken met verschillende sporten. De tien thema's worden in de schoolweken aangeboden en in de vakantie zijn er géén sportactiviteiten.

Kinderen hebben al kennis kunnen maken met de bakfiets op het schoolplein. Na deze introductie verplaatsen de sportactiviteiten van de bakfiets naar de wijk. Kinderen kunnen iedere woensdagmiddag op het aangegeven tijdstip in de wijk met de combinatiefunctionarissen Sport samen bewegen, want bewegen is voor iedereen gezond.

Tijden en locaties:14:15 – 15:00 uur speelplaats aan de Hagelkruis in de wijk Padbroek, 15:15 – 16:00 uur Lavendelplein in de Heeswijkse kampen, 16:15 – 17:00 uur Voetbalkooi in de Valuwe

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant