Afbeelding

Leer emoties van kinderen begrijpen bij Coachingspraktijk OOW

Human Interest 275 keer gelezen

BEERS | Wendy Coppelmans, HBO-gediplomeerd en ervaren pedagoog, is de trotse eigenaresse van Coachingspraktijk OOW en biedt sinds een jaar met veel succes diverse bijeenkomsten over 'kinderen en emoties'. Wendy wil haar ervaring en passie op het gebied van opvoeding en ontwikkeling delen met (professionele) opvoeders. Op deze manier hoopt zij ondersteuning te bieden en wat voor de ander te kunnen betekenen.

Kinderen zitten vol emoties en deze vormen de basis van het gedrag. Hierover praten met kinderen is van essentieel belang, soms is dat lastig. Als opvoeder wil je graag dat een kind lekker in zijn vel zit, dat het zichzelf mag zijn en rekening houdt met zijn omgeving.

Bijeenkomsten
Wendy verzorgt een driedelige bijeenkomst van 2,5 uur per keer, boordevol informatie en praktische tips aan opvoeders. Pedagogisch professionals kunnen vanaf juni een tweedaagse training bijwonen, hier is nog meer diepgang en wordt gewerkt aan de eigen deskundigheid. Wendy is een van de drie aanbieders in Nederland voor deze officiële training aan professionals. Naast de bijeenkomsten en trainingen is er voor organisaties een introductiebijeenkomst ontwikkelt, een leuke invulling van bijvoorbeeld een ouderavond. Het motto wat tijdens het gehele aanbod centraal staat is: "opvoeden is ruimte geven aan emoties en grenzen stellen aan gedrag".

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.coachingspraktijkoow.nl of neem contact op via: wendy@coachingspraktijkoow.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant