Nikki van der Veen is de tweede nieuwe aanwinst van Flamingo's Activia.
Nikki van der Veen is de tweede nieuwe aanwinst van Flamingo's Activia.

Nikki van der Veen (18) naar Flynth Flamingo's Activia

Sport 651 keer gelezen

SINT ANTHONIS/GENNEP | Flynth Flamingo's Activia heeft voor het seizoen 2017-2018 de tweede nieuwe speelster vastgelegd. Van provinciegenoot Peelpush uit Meijel komt Nikki van der Veen over.

De achttienjarige aanvalster uit Sint Anthonis maakte maandag haar besluit bekend bij de vereniging waar zij vier jaar speelde. De laatste twee seizoenen speelde Van der Veen in het Meijelse eredivisieteam op diverse posities in de aanval.
De Havo-student, die voor haar eindexamen staat, is bij Flynth Flamingo's Activia gepresenteerd als passer-loper. "Ik ben trots dat ik gevraagd ben. Na vier jaar hele mooie jaren Peelpush zie ik mijn overgang naar FAST als een promotie. Ik speelde jaren tegen Flamingo's en was tot mijn dertiende, veertiende jaar lid van Activia, en nu kan ik er spelen", zegt de aanwinst, die enkel voordelen ziet. "Flamingo's Activia heeft een leuke ploeg, en er heerst bij de drukbezochte thuiswedstrijden een prima sfeer. Bovendien scheelt het de nodige reistijd. Als we in Sint Anthonis trainen, kan ik op de fiets."


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant