De Hanneke van Celle Cup wordt zaterdag 3 juni (Pinksteren) voor de tiende keer gehouden.
De Hanneke van Celle Cup wordt zaterdag 3 juni (Pinksteren) voor de tiende keer gehouden.

Weer Hanneke van Celle Cup bij Stormvogels'28

Voetbal 349 keer gelezen

SIEBENGEWALD | Op zaterdag 3 juni (Pinksteren) is het weer zover en organiseert Stormvogels'28 voor de tiende keer de Hanneke van Celle Cup, het jaarlijkse 7-tegen-7 vriendentoernooi voor heren-, dames- en veteranenteams uit de regio. De inschrijving voor het toernooi is nog steeds geopend.

Op de Siebengewaldse velden zullen tientallen teams vanaf 13.30 uur de strijd aangaan om de felbegeerde cup. Elk team bestaat uit minimaal zeven spelers/speelsters en de minimumleeftijd voor deelname is 15 jaar.

Tiende editie 7-tegen-7-toernooi

Genoeg gezelligheid
Niet alleen op de velden belooft het een mooi toernooi te worden, ook langs de kant is genoeg gezelligheid te vinden. Geniet van al het lekkers van de barbecue en de gezellige sfeer op het terras. Voor de allerkleinsten zal er de gehele middag een springkussen staan. Na afloop van het toernooi zal de prijsuitreiking plaatsvinden in de feesttent met aansluitend een grote feestavond.

Informatie
Meer informatie, foto's van voorgaande edities en het digitale inschrijvingsformulier zijn te vinden via www.stormvogels28.nl. Wees snel met inschrijven, want vol = vol.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant