Jan Berkvens naast een LG OLED TV.
Jan Berkvens naast een LG OLED TV.
advertorial

LG OLED TV: voor iedereen die alleen het beste wil

Zakelijk 286 keer gelezen

De ideale kijkhoek, het hoogste contrast, de meest sprankelende kleurweergave en het aantrekkelijkste design. Waarom is OLED op dit moment de standaard waar alle anderen beeldtechnologien bij verbleken?

In rap tempo groeit OLED uit de tot de standaard die LCD verslaat op tal van punten waar liefhebbers van hoogwaardige beeldkwaliteit naar zoeken. Door de zelfoplichtende pixel van LG OLED is het zwart inktzwart, de kleuren indrukwekkender en het contrast oneindig. OLED-technologie verbetert ook nog eens de kijkhoek. Het resultaat zijn dunnere, betere beeldschermen voor meer kijkplezier.

De pionier op gebied van OLED is LG. Om te laten zien welke geweldige mogelijkheden LG OLED televisies bieden, creëerde Jan Berkvens Electro World een LG OLED zone in zijn showroom waar ook de allernieuwste OLED W7 is toegevoegd aan het assortiment. Deze TV is slechts 2,57 milimeter dun en wordt standaard geleverd met een Dolby Atmos soundbar. "Wij zijn er trots op om als één van de eerste in Nederland de OLED W7 tonen aan publiek. Deze TV levert niet alleen indrukwekkende beeldkwaliteit, ook wat betreft design is dit één van de grootste innovaties op gebied van TV in de afgelopen jaren" aldus Jan Berkvens, eigenaar van Jan Berkvens Electro World Boxmeer. 

Bezoek onze showroom en ontdek deze nieuwe adembenemende categorie in TV.
Jan Berkvens Electro World
Koorstraat 69
5831 GH Boxmeer
Tel : 0485-571634
Janberkvens.nl
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant