De ondernemers van het Scheidingscafé. (archieffoto: Diana Derks)
De ondernemers van het Scheidingscafé. (archieffoto: Diana Derks)

Vervolg succesvol Scheidingscafé Land van Cuijk

Zakelijk 206 keer gelezen

BOXMEER | Op dinsdag 9 mei vindt om 19.30 uur de tweede bijeenkomst plaats van het Scheidingscafé Land van Cuijk in de Weijer in Boxmeer (Weijerzaal). Hier kunt u kosteloos, op laagdrempelige wijze terecht met al uw vragen over scheiding. Zes professionele deskundigen staan klaar om deze vragen, in een kort persoonlijk gesprek, geheel vrijblijvend te beantwoorden.

Het scheidingscafé bestaat op vele plekken in Nederland. Omdat in het Land van Cuijk een soortgelijke voorziening ontbrak, hebben zes deskundigen de handen ineengeslagen en het Scheidingscafé Land van Cuijk opgericht. De eerste bijeenkomst in januari was een succes. De belangstellenden gaven aan zeer tevreden te zijn over de opzet en de dienstverlening die zij ontvingen.

Persoonlijk
Bezoekers kunnen in een kort persoonlijk gesprek, hun eigen vragen bespreken met de deskundige van hun keuze. Aanwezig zijn een notaris, een advocaat, een mediator, een financieel adviseur, een makelaar en een kindbehartiger. Allen zijn binnen hun vakgebied deskundig en ervaren op het gebied van scheiding.

Vragen
Vragen kunnen betrekking hebben op de periode voor de scheiding, de procedure zelf maar ook de periode erna. Als er nieuwe partners komen spelen veel onderwerpen weer op en moeten er nieuwe afspraken worden gemaakt. Zowel mensen die gehuwd zijn (geweest) als samenwoners kunnen terecht.

Informatie
Het scheidingscafé vindt vier keer per jaar plaats, afwisselend bij Van der Valk in Cuijk en De Weijer in Boxmeer. De inloopavond -ditmaal dus in De Weijer- is op dinsdag 9 mei duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Aanmelden is niet nodig en de dienstverlening is gratis.
Voor meer informatie kunt u kijken op www.scheidingscafelandvancuijk.nl of de Facebookpagina (Scheidingscafé Land van Cuijk).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant