De Kunstgroep Kolonie Plasmolen houdt in het weekend van 13 en 14 mei voor de zevende keer haar Atelierroute in de omgeving Mook-Gennep.
De Kunstgroep Kolonie Plasmolen houdt in het weekend van 13 en 14 mei voor de zevende keer haar Atelierroute in de omgeving Mook-Gennep.

Atelierroute langs veertien locaties in regio Mook

Kunst en cultuur 263 keer gelezen

MOOK | Kunstgroep Kolonie Plasmolen houdt op zaterdag 13 en zondag 14 mei voor de zevende keer haar Atelierroute. Twintig leden en negen gastkunstenaars tonen beide dagen tussen 11.00 uur en 17.00 uur hun werk op veertien locaties in Mook, Plasmolen en Gennep.

Dit jaar zijn er naast de vertrouwde ateliers ook expositielocaties in horecagelegenheden.
Tijdens het hele weekend zijn de kunstenaars aanwezig om belangstellenden te vertellen over hun werk en inspiratiebronnen.

Kunstkaartenboekjes
Op veler verzoek zijn dit jaar kunstkaartenboekjes te koop met daarop zorgvuldig geselecteerde foto's van het werk van leden van de Kunstgroep. Er zijn twee verschillende versies met in elk dertien kunstkaarten. Ze zijn tijdens het weekend op de expositielocaties te koop voor tien euro. Met de aankoop steunen de kopers de Kunstgroep bij het organiseren van kunstevenementen in de regio.

Folder
Dit jaar wordt het vertrouwde Atelierrouteboekje vervangen door een folder met duidelijke informatie over de deelnemers en locaties. Deze folder is op te halen bij VVV's in de omgeving of te downloaden via de website. Op www.kunstgroepkp.nl kunnen bezoekers de kunstenaars en locaties uitzoeken die zij graag willen bezoeken, en zo hun route bepalen. De toegang tot alle locaties is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant