'Touch red' is het thema van de Ladies Night in Grave.
'Touch red' is het thema van de Ladies Night in Grave.

Tweede editie Ladies Night in centrum van Grave

Centrum 547 keer gelezen

GRAVE | De tweede editie van de Ladies Night vindt vrijdag 16 juni plaats in het centrum van Grave. Het evenement heeft de titel 'Touch Red' meegekregen.

Edith van Spreeuwel (De Lekkernij) en Dennis Nibbeling (De Marskramer) vertellen met enthousiasme over de plannen: "Beleef historisch Grave hebben we in het rood, voor dames, uitgewerkt. Er zijn activiteiten volop, van nagels lakken bij de HEMA, gezondheidspresentaties en workshops bij Hart for you en proeverijen onder andere bij Albert Heijn en bij het Blauwe Schaap. In de Rogstraat is bij de Outlet een nagelstyliste actief. Terrassen zijn open en als we de weersvoorspellingen mogen geloven, wordt het een zomerse avond."

Handen ineen
Alle horecaondernemers en meer dan veertig winkeliers hebben de handen ineen geslagen. De vele kleinere winkels in de stad werken deze avond samen met de grotere ketens. Vanaf 18.00 uur is er een drankje bij Café De Maaspoort in de Maasstraat en daar liggen spelkaarten klaar. Er zijn er genoeg, dus een half uurtje later komen is geen probleem. Vorig jaar waren de 400 goodiebags in tien minuten weg. Dit jaar organiseert het team van de Ladies Night het daarom anders. Met de kaart, waarvoor 2,50 euro wordt betaald, kun je bij alle horeca een drankje drinken. Bij 22 winkels haal je vervolgens een stempel op met een letter. Aan het eind van de avond is dan een rebus opgelost. Drie grote prijzen worden op dezelfde avond om 21.15 uur bekendgemaakt tegenover Café Sabor op de markt, waar de kaart ingeleverd moet worden. Vanaf zaterdag 17 juni is op Facebook@ladiesnightGrave te vinden of men één van de honderd gelukkigen is die een goed gevulde goodiebag kunnen ophalen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant