Meino Koning is klaar voor de open dag.
Meino Koning is klaar voor de open dag.

De Twee Linden viert 25-jarig bestaan met een open dag

Zakelijk 457 keer gelezen

REEK – Biologische Tuinderij De Twee Linden in Reek viert zondag 18 juni het 25-jarig jubileum met een open dag. Volgens Meino Koning en zijn vrouw Antoinette wordt een bezoek een echte belevenis.

"Tijdens de open dag geven we rondleidingen over ons bedrijf, waar we op 3 hectare veertig verschillende soorten groenten op volledig biologische wijze telen. Wij hebben ook te maken met vervelende beestjes als de luis en rups, maar die bestrijden we met hun natuurlijke vijanden. Daarom tref je voor het evenwicht bij ons op het bedrijf diverse nestkasjes, bijenhotels, paddenpoelen, hagen en natuurbanen aan. We vertellen er de 18e alles over. Daarnaast kan men genieten van proeverijen, livemuziek, koffie met vers gebakken taart, biologisch ijs én veel meer. Ook voor de kinderen is er volop vertier aanwezig."
Zoals Koning het zo mooi zegt; op De Twee Linden 'werken ze samen met de natuur'. En dat al 25 jaar lang. Als één van de eerste in de regio begint hij met de verkoop van weekpakketten. "Je kunt kiezen voor een groente-, fruit- en/of aardappelpakket. Wekelijks kun je dit pakket – waarin we steeds weer variëren - afhalen bij één van de punten in de regio. De Twee Linden heeft tevens een boerderijwinkel. Voor meer info: www.2linden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant