Cheerleadere van de Boxmeerse Partisans Athletics in actie. Foto: P. Heins

Cheerleaders Mayke Bongers, Rob Tonnaer naar WK Florida

Algemeen 720 keer gelezen

BOXMEER/ZWOLLE | Opnieuw zijn de cheerleaders Rob Tonnaer en Mayke Bongers van Partisans Athletics uit Boxmeer in de categorie Partnerstunt Nederlands kampioen geworden. Team Partisans Athletics wordt afgevaardigd naar de Wereldkampioenschappen Cheerleading 2018 in Walt Disney World in Florida.

Zondag kwamen in Zwolle bijna 50 jongens en meiden in actie voor de Boxmeerse vereniging Partisans Athletics. In de categorie junioren werd Boxmeer vertegenwoordigd door de meiden van Athletics Elite. Zij behaalden de tweede plek met 40,25 punten.
Rob Tonnaer en Mayke Bongers lieten zien waarom zij al jaren Nederlands kampioen zijn. Zij behaalden in de categorie Partnerstunt 69 punten. Team Partisans Athletics (16+) hadden na een spectaculaire oefening, net niet genoeg punten voor de eerste plaats. De 65,25 waren wel genoeg voor de tweede plaats. Genoeg om naar het WK in Florida te mogen. Wie dacht dat de cheerleaders nu van een welverdiende vakantie kunnen genieten, heeft het mis. Het seniorenteam van Partisans Athletics vertegenwoordigt Nederland volgende week op het EK Cheerleading in Praag. Donderdag 22 juni reizen ze af om zaterdag hun kunsten te kunnen laten zien op het Europese podium.