Een leerlinge van Muzelinck.
Een leerlinge van Muzelinck.

Muzelinck houdt in Kansas zomeravondconcert

Kunst en cultuur 312 keer gelezen

Muzelinck houdt in Kansas zomeravondconcert

CUIJK | Centrum voor de Kunsten Muzelinck houdt op vrijdag 30 juni het jaarlijkse zomeravondconcert. Het is inmiddels de vierde keer dat het regionale muziekcentrum een dergelijk optreden in Cuijk organiseert.

In eerdere edities is er voor een buitenlocatie gekozen, zoals de veerstoep in Katwijk en de zogenoemde 'cultuurstraat' in Cuijk.
Dit keer is gekozen voor de sfeervolle ambiance van Café Tapperij Kansas aan de Kerkstraat in Cuijk.
Tijdens het Zomeravondconcert presenteren een twintigtal leerlingen van Muzelinck zich. Op verschillende instrumenten spelen zij een breed repertoire aan stukken, van klassiek tot pop en van musical tot lichte muziek.
De leeftijd van de musicerende leerlingen varieert van 6 tot 16 jaar. Met hun optredens laten zij het publiek horen wat zij het afgelopen jaar hebben geleerd tijdens de muzieklessen.
Een aantal examenkandidaten van dit jaar brengt hun examenstukken ten gehore. De optredens in Kansas starten om 19.00 uur. De entree is gratis. Iedereen is welkom. Kunstencentrum Muzelinck zetelt in Oss en biedt cursussen op het gebied muziek, theater, dans, beeldende kunst, fotografie en multimedia.
Naast Cuijk is Muzelinck ook actief in de gemeenten Oss, Bernheze en Maasdonk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant