Foto van een eerdere editie van het festival bij Kasteel Tongelaar.
Foto van een eerdere editie van het festival bij Kasteel Tongelaar.

Dwars en cultureel festival op Kasteel Tongelaar

Kunst en cultuur 386 keer gelezen

MILL | Het zomers festival 'Op het Mot' op Kasteel Tongelaar in Mill; een gevarieërd muzikaal programma, jong talent, spoken word, stand-up en hapjes en drankjes. Op het eilandje aan de toren van Kasteel Tongelaar wordt op zondag 27 augustus het dwarse en culturele festivalletje 'Op het Mot' georganiseerd.

Het programma is samengesteld door de jongens en meisjes van 'team Tongelaar'. Het veelzijdige programma gaat van jonge gasten die oude sixties muziek laten herleven tot dansbare klassiekers, funk, folk, rockabilly, stand-up en poëzie. De voorlopige line-up bestaat uit onder andere The Moods en ook singer-songwriter Iris Penning is in de line-up te vinden. 'Mensen Zeggen Dingen' zorgt voor een combinatie van literatuur, theater, rap, cabaret en improvisatie en de presentator van het festival, Rens van Hout, leest voor uit zijn nieuwe boek " 't Leef van Lef".
Drank wordt verzorgd door de jongens van Brouwerij de Blauwe Knoop. Zij staan klaar met hun speciaalbiertjes en hebben een festival-biertje gebrouwen. Hans en Guus, de 'Grillmeisters', ontfermen zich over de hapjes op de BBQ. Tickets zijn in de voorverkoop 15.00 euro. Earlybirds betalen 12.50 euro. De poort opent om 13.00 uur. Het programma start om 15.00 uur en duurt tot 23.00 uur. via: www.yourticketprovider.nl/events/19647-festival- op-het- mot/.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant