Henri en Claudia in hun Brasserie Eldorado.
Henri en Claudia in hun Brasserie Eldorado.

Dineren aan de Mookerplas bij Brasserie Eldorado

Kunst en cultuur 1.427 keer gelezen

PLASMOLEN | Vanaf het terras van Brasserie Eldorado kijk je uit op het water. De uitzonderlijke gastvrijheid van eigenaren Claudia Janssen en Henri Donath en de veelzijdige menukaart maken de brasserie perfect voor een avond uit.

''We hebben flink geklust hier'', vertelt Claudia trots. ''Henri heeft heel veel zelf gemaakt. Van de tafels tot aan de bar.'' Bij Brasserie Eldorado staat de klant voorop. De eigenaren vertellen dat de gastvrijheid continu door blijft gaan. Dat is waarschijnlijk de reden ze veel gasten elke week terug zien komen, vertelt Henri.
Hij startte met de brasserie na decennia lang beroepsmilitair te zijn geweest. Nu staat hij met veel passie in zijn brasserie en zorgt voor verrassende gerechten als een broccolicappuccino of gegrilde watermeloen. Ook saté, biefstuk of salades staan op de kaart. ''Voor ieder wat wils'', concludeert hij.

Begin dit jaar
Sinds begin dit jaar zit de brasserie op het terrein bij de Jachthaven en de camping Eldorado in Plasmolen. Voorheen leek het meer op een kantine horen de eigenaren regelmatig. Na een paar maanden hard werken, zie je daar niets meer van terug. Moderne kroonluchters en steigerhout sieren de brasserie. Met veel plezier zorgen Claudia en Henri dat het hun gasten aan niets ontbreekt.
Kijk voor meer informatie op www.brasserie-eldorado.nl of kijk op de Facebookpagina.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant