Dirk Scheele.
Dirk Scheele.

Dirk Scheele met Z'n leukste liedjes in Openluchttheater Overloon

Kunst en cultuur 435 keer gelezen

OVERLOON | Dirk Scheele heeft een groot aantal cd's en dvd's uitgebracht, speciaal voor kinderen. Voor de Liedjesspeeltuin ontving hij een speciale award voor 100.000 verkochte cd's. Ook verschijnt Dirk met zijn liedjes vaak op de kinderzender Nickelodeon. Het mag dus duidelijk zijn dat Dirk Scheele mateloos populair is bij jonge kinderen.

Ieder kind heeft wel zijn eigen favoriete Dirkliedje. Op zaterdag 12 augustus staat Dirk Scheele in het Openluchttheater in Overloon. Hij treedt op met zijn solovoorstelling Z'n leukste liedjes.Bij de show is er volop ruimte voor verzoeknummers van zijn jonge fans.Het is een interactieve voorstelling en het programma is elke keer anders.

Kaarten en meer informatie
De voorstelling van Dirk Scheele vindt plaats op zaterdag 12 augustus om 14.30 uur in het Openluchttheater Overloon. Kaarten kosten € 8,- De kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Plus Verbeeten Overloon, bij restaurant Museumzicht en via de website www.openluchttheateroverloon.nl. Kaarten kunnen ook aan de kassa gekocht worden, zolang de voorraad strekt. De kassa is geopend vanaf 13.45 uur. Adres: Museumpark 1 te Overloon (ingang naast restaurant Museumzicht). Bij slecht weer gaat de voorstelling door in gemeenschapshuis 'de Pit' in het centrum van Overloon.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant