Afbeelding
Rowwen Hèze treedt 2 september op in Boxmeer.

VIP's worden in de watten gelegd bij Rowwen Hèze op het Weijerplein

Algemeen 336 keer gelezen

BOXMEER | Wie 75 euro neer wil tellen voor een optreden van Rowwen Hèze op 2 september in Boxmeer, kan rekenen op een heuse VIP-behandeling.

Op een speciaal verhoogd terras onder de overkapping op het Weijerplein, waar de Limburgse band op een podium van tweehonderd vierkante meter zonder twijfel een muzikaal feestje gaat bouwen, worden de VIP's verwend met luxe drankjes en hapjes. Met natuurlijk perfect uitzicht op de strapatsen van de Rowwen Hèze-muzikanten.
Twee dagen lang is het feestvieren geblazen onder de overkapping met eromheen geblindeerde hekken op het Weijerplein.
Vrijdag 1 september, zwaaien de deuren om 20.00 uur open voor optredens van Broederliefde, Dr. Rude, Jody Bernal, Charmante Gasten en Daan Junior. Hiervoor kosten voorverkoopkaarten 8 euro, aan de kassa een tientje.
Zaterdag 2 september gaat om 20.00 uur de poort open voor Rowwen Hèze met de band Jeopardy in het voorprogramma. Rowwen Hèze hoeft geen nadere introductie. Feestvieren en het publiek vermaken zit de band in het bloed.
In de voorverkoop kosten tickets 15 euro, aan de kassa 20 euro.
In de omgeving van het Weijerplein is volgens de organisatie plek genoeg om te parkeren. Maar wie enigszins in staat is om met de fiets te komen, moet dat vooral niet nalaten, is het advies.
Het Weijerpleinfeest is een vervolg op het Tuinfeest dat achter Riche en La Bamba werd gehouden. Met Rowwen Hèze is de 'achtertuin te klein geworden, vond de gemeente Boxmeer. Daarom is uitgeweken naar het vijftig meter verderop gelegen Weijerplein. Via de sites en Facebookpagina's van Riche en La Bamba zijn voorverkooptickets te koop. Bij Riche kunnen ook tickets worden aangeschaft. Op de Facebookpagina van de Maas Driehoek zijn twee VIP-kaarten voor Rowwen Hèze te winnen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant