Kunstkolkleden die deelnemen aan de elfde Open Atelier Route in Boxmeer.
Kunstkolkleden die deelnemen aan de elfde Open Atelier Route in Boxmeer.

Grote diversiteit aan kunst tijdens elfde Open Atelier Route

Algemeen 262 keer gelezen

BOXMEER | Het Boxmeerse kunstcollectief Kunstkolk houdt op 9 en 10 september haar jaarlijkse Open Atelier Route, de elfde in dit geval. 

Op de route is een grote diversiteit aan kunst te zien, zoals weefobjecten, schilderijen, beelden van hout en ijzer, steen en klei, fotowerken, glasobjecten en installaties. Naast het werk van de Kunstkolkers zelf is er dit jaar ook werk van gastkunstenaars.
In de hal van het gemeentehuis is een overzichtsexpositie ingericht met werken van alle deelnemers. De route wordt vrijdag 8 september om 19.45 uur geopend met een performance van Marijke van Bergen en Irene van den Besselaar. Dat gebeurt op het Raadhuisplein.
Vast onderdeel is dat de kunstenaars een werkje maken. Die werkjes zijn alleen tijdens de route te koop voor 25 euro.
De locaties waar de kunstenaars hun werk presenteren liggen verspreid in de gemeente Boxmeer. Ook nu weer zijn enkele locaties in de route opgenomen waar sommige Kunstkolkers gezamenlijk hun werk presenteren. De ideale plek om de route te beginnen is het gemeentehuis van Boxmeer. Daar is ook de gratis routefolder verkrijgbaar. De Open Atelier Route is dagelijks van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant