Herbert Smedema
Herbert Smedema Foto: Henny Lenkens
Column

Vragen voor makelaar op beurs Maasvalleiwonen

Column 383 keer gelezen

De Maasvalleiwonenbeurs wordt op op zaterdag 23 en zondag 24 september voor de vierde keer georganiseerd. Locatie: Het Ebben Inspyrium in Cuijk. De beurs is bedoeld voor iedereen met interesse in (ver)bouwen en (ver)huizen. Ruim vijftig bedrijven uit het Land van Cuijk en de kop van Noord-Limburg zullen zich presenteren met het thema 'Haal uw woonwensen dichterbij'. Daarnaast vertegenwoordigen de gemeenten uit het Land van Cuijk zich in het regiocafé.

Sanitair
De deelnemende bedrijven aan de Maasvalleiwonenbeurs vormen samen het internetportal Maasvalleiwonen.nl. Deze website biedt consumenten in de regio een selectie van gerenommeerde bedrijven op het gebied van (ver)bouwen en (ver)huizen. Van interieurbouwer tot hypotheekadviseur, van terrasoverkapping tot sanitair: op de website én de beurs is alles te vinden. Het samenwerkingsverband is ruim zeven jaar geleden opgericht, onder meer met de doelstelling 'de handel in de regio te houden.' De slogan van de beurs is dan ook zeker tweeledig bedoeld. Bezoekers van de beurs gaan naar huis met allerlei tips, ideeën en aanbiedingen om hun woonwensen daadwerkelijk te realiseren. Daarnaast promoot de beurs de eigen regio. Waarom van ver halen wat dichtbij te vinden is?

Huizenmarkt
Ons makelaarskantoor is één van de initiatiefnemers en deelnemers van deze woonbeurs. Naast een greep uit ons aanbod van bestaande woningen, presenteren wij ook twee nieuwbouwprojecten in Boxmeer: Maashaeghepark en luxe apparatementen aan de Burgemeester Verkuijlstraat. Ook kunnen wij u informeren over toekomstige nieuwbouwplannen op het Pagepark in Gennep en Catharinaklooster in Sambeek.

Kopen
Ons team staat u bovendien graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Of het nu gaat over de huizenmarkt, biedingsprocessen, uw woning verkopen of een woning kopen. Wij helpen u graag op weg. Wij hopen u te mogen begroeten in onze stand (nummer 6) op de Maasvalleiwonenbeurs.
Meer informatie en entreebewijzen:
www.maasvalleiwonen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant