De band bestaat uit vier mannen die de Mississippi Delta in hun hart gesloten hebben.
De band bestaat uit vier mannen die de Mississippi Delta in hun hart gesloten hebben.

Homesick and The Louisiana Men bij Mariakapel Holthees

Algemeen 222 keer gelezen

HOLTHEES | Homesick & The Louisiana Men staat op zondagmiddag 22 oktober op het muziekpodium van de Mariakapel in Holthees. Zij zijn nationaal en internationaal bekend vanwege het hoge 'kippenvel gehalte' dat hun zompige Rithm and Blues, Soul, zinderende zydeco en gospel funk bij het publiek teweeg brengt.

De band bestaat uit vier mannen die de Mississippi Delta in hun hart gesloten hebben en daardoor in staat zijn om deze enerverende rootsmuziek uit de swamps van Louisiana op hoog niveau te vertolken. De groep rond Hans 'Homesick' de Vries is ongekend stijlvast. Hans de Vries heeft al vroeg zijn sporen verdiend toen hij onderweg was met Dr. John, Los Lobos, en Willy Deville. Die invloeden hoor je terug in Homesick & Louisiana Men. De groep kenmerkt zich nu door messcherpe samenzang en haast achteloze virtuositeit. De dubbel-CD "Back to Nothing" is inmiddels al weer hun 15-de CD, en werd onlangs in de Volkskrant bekroond met vier sterren.

Het concert is op zondag 22 oktober begint om 15.30 uur, en de entree bedraagt 12,50 euro. Kaarten zijn te reserveren via www.mariakapel.nl of telefonisch via 0478-636948.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant