De wandel-voetballers van Volharding en VVV-Venlo, gebroederlijk bijeen.
De wandel-voetballers van Volharding en VVV-Venlo, gebroederlijk bijeen.

Wandelvoetballers Vierlingsbeek maken vliegende start

Algemeen 669 keer gelezen

VIERLINGSBEEK | De wandelvoetballers van Vierlingsbeek speelden woensdag op sportpark Soetendaal hun eerste wedstrijden. VVV Venlo was de tegenstander die twee nederlagen aan de broek kreeg, een keer zelf won en een duel eindigde gelijk. 

Wandelvoetbal Vierlingsbeek is vier maanden geleden door de plaatselijke KBO opgericht met als doelstelling het bewegen van ouderen te promoten. Uit diverse dorpen waren belangstellenden aanwezig om te bekijken of wandelvoetbal iets voor het eigen dorp is. 
Zowel VVV als Vierlingsbeek hadden 14 spelers/speelsters, er werden twee teams per vereniging gemaakt. Wandelvoetbal kan gemengd worden gespeeld en beide teams van Vierlingsbeek hadden een vrouw in hun gezelschap. Verrassend genoeg konden de Vierlingsbeekse teams zich prima meten met de collega's van VVV Venlo.
Geïnteresseerden die mee willen doen aan wandelvoetbal zijn iedere dinsdag van 10.00 uur tot 11.30 uur welkom bij de trainingen van Wandelvoetbal Vierlingsbeek op sportpark Soetendaal. Voor aanmeldingen en/of informatie: Jos van Boekel: 0478-631839.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant