5E: Montagnards boekt belangrijke overwinning, SVS snakt naar eerste zege

Sport 360 keer gelezen

Klasse 5E Zuid I

Deze voetbalzondag heeft Montagnards een belangrijke overwinning geboekt op VV Holthees-Smakt. Door de overwinning raakt de koppositie niet uit zicht. Drie punten is BVV'27 verwijderd van het team uit Bergen. Sambeek heeft vandaag verloren tegen de nummer twee en SVS snakt naar de eerste overwinning.

Montagnards - VV Holthees-Smakt 4-2

In Bergen wisten de Montagnards vandaag VV Holthees-Smakt te verslaan. Een belangrijke overwinning, wil de ploeg in de race om het kampioenschap bijblijven. In de laatste twintig minuten brandde de wedstrijd pas los toen de 2-0 werd gescoord door Rik Martens na een eerdere goal van Jens Arntz, beide voor Montagnards. Nog geen tien minuten later was het namelijk alweer 2-2 en moest Montagnards toch nog aan de bak voor de overwinning. Dat lukte ze door in de laatste vijf minuten van de reguliere speeltijd nog tweemaal te scoren. Jens Jennissen en Bart van Roosmalen troffen doel. Door de overwinning staat Montagnards drie punten verwijderd van de koppositie die wordt ingenomen door BVV'27.

SV United - Sambeek 3-1

Sambeek is het vandaag weer niet gelukt te winnen, ondanks een strijdende ploeg van trainer Stef van Asten. ''Een echte wedSTRIJD'' omschreef de trainer. Hoewel de ploeg nog de aansluitingstreffer wist te maken via Martijn Peters werd toch met 3-1 verloren. ''Na de goal van Martijn hebben we alles op alles gezet om een punt te halen maar dat lukte niet. In de extra tijd maakt United dan nog de 3-1. Een gelijkspel was naar mijn mening terecht geweest. Ondanks het verlies geef ik de complimenten aan mijn ploeg.''

SVS - RKDSO 1-2

SVS heeft vandaag een kleine nederlaag geleden tegen RKDSO. Extra zuur is dat concurrent Sporting ST wel wint waardoor SVS naar een laatste plaats is gezakt. Volgende week krijgt SVS de kans om eindelijk die eerste overwinning van het seizoen te pakken en dat in een ware derby. De fiets kan worden gepakt richting Sambeek.

America - HRC'27 5-1

Na de overtuigende overwinning van vorige week heeft HRC vandaag zijn meerdere moeten erkenen in in America. De ploeg werd met grote cijfers geklopt, 5-1 werd het in America. Door de grootste overwinning van America schiet de ploeg HRC voorbij op de ranglijst. Het team uit Afferden staat daarom nu op een achtste plaats.