Burgemeester Willem Gradisen is ook een begenadigd gitaarspeler.
Burgemeester Willem Gradisen is ook een begenadigd gitaarspeler.

Thuiswedstrijd burgemeester Gradisen bij Mooks Cultureel Café

Algemeen 557 keer gelezen

MOOK | Willem Gradisen, burgemeester van Mook en Middelaar, speelt woensdag 15 november een thuiswedstrijd door op te treden tijdens het Mooks Cultureel Café in het Möks Café.
Gradisen begon in zijn tienerjaren als autodidact met gitaar spelen en zingen. Hij speelde in diverse formaties, waaronder in de in het Gelders rivierengebied bekende Funband. Gradisen treedt op met Paul Oosterom (gitaar), Bert Weyers (gitaar en bas), Luc Berben (toetsen en accordeon), Stevie Coffie (percussie) en met geluidsman Maurice Havekes.
Ook te gast zijn Martin van Kalmthout en Marina Kuyper, woonachtig op de Bisselt in Mook. Zij zijn zich in Mook gaan toeleggen op het zingen van het klassieke lied. Martin zingt en Marina begeleidt hem op de piano. Martin is daarnaast psychotherapeut en schrijver. Marina was werkzaam als huisarts en als mentor van geneeskundestudenten.
Frank Lindner, eigenaar van Atelier Estrella in Vierlingsbeek, schuift ook aan. Hij is beeldend vormgever in glas, ook in combinatie met andere materialen. De avond begint 20.00 uur, entree is gratis.

 

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant