Gravenaar Hennie Bongers voert tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar, de lijst van Keerpunt 2010 aan.
Gravenaar Hennie Bongers voert tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar, de lijst van Keerpunt 2010 aan.

Hennie Bongers nieuwe lijsttrekker Keerpunt 2010 in Grave

Algemeen 277 keer gelezen

GRAVE | Hennie Bongers uit Grave is door de leden van Keerpunt 2010 unaniem verkozen tot lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018.

Volgens Bongers is het tijd voor verfrissing en verandering in de gemeentepolitiek: "Betrokkenheid, participatie is noodzakelijk wil democratisch besturen mogelijk blijven. Betrokkenheid begint bij informatie. De 'burger' moet 'aan de voorkant' worden betrokken. In de volgende raadsperiode willen wij ons wederom met hart en ziel voor u inzetten. Daar waar het kan zullen we bij elk voorstel over een buurt, wijk, dorp of het stadje ook zoveel als mogelijk aan de betrokken mensen zelf vragen wat nu het beste is. Wij streven naar een goed contact met onze burgers, de leden van belangenorganisaties, ondernemingen en verenigingen om zo te weten wat er speelt."
In het dagelijks leven is de 58-jarige Bongers werkzaam als medezeggenschap-ondersteuner/adviseur binnen GGZ Oost Brabant. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant