Het nieuwe appartementencomplex aan de Jan Tooropstraat.
Het nieuwe appartementencomplex aan de Jan Tooropstraat.

Huurders ontvangen sleutel van 'Van Rooij-appartementen'

Algemeen 1.900 keer gelezen

BOXMEER | Woningcorporatie Mooiland overhandigt deze  week de sleutels aan de huurders van de 38 nieuwbouw-huurappartementen aan de Jan Tooropstraat in Boxmeer.

Het appartementencomplex, met ondergrondse parkeergarage, heeft een moderne uitstraling en ligt op loopafstand van het centrum van Boxmeer. De Boxmeerse architect Ebert van Rooij tekende het complex.
De 38 appartementen met een diversiteit aan oppervlakte, indeling en huurprijs vormen samen een gevarieerd complex. Alle appartementen beschikken over een ruime woonkamer met keuken en twee slaapkamers. Het complex bestaat in totaal uit 26 sociale huurappartementen en 12 luxe vrije sector appartementen. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien, bereikbaar per lift en hebben allen een eigen parkeerplaats en aparte berging in de afgesloten parkeergarage.
De energiezuinige woningen zorgen voor comfort en lagere stookkosten. Het complex heeft een afgesloten en gezamenlijk terras waarmee bewoners nog aan de slag gaan om dit gezamenlijk in te richten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant