De nieuwe plattegrond van de milieustraat in Haps.
De nieuwe plattegrond van de milieustraat in Haps.

Routes en uitgang bij milieustraat Haps worden aangepast

Algemeen 1.937 keer gelezen

HAPS | De milieustraat in Haps gaat in de week van 13 november veranderen. De routes lopen anders en de uitgang is verplaatst. 

Haps biedt dan een milieustraat die voldoet aan de eisen van deze tijd en onder meer past bij het samen werken aan 100 procent afvalscheiding in 2030. U komt eerst langs de recyclebare grondstoffen en als laatste komt u langs het restafval waar u voor moet betalen. Houd hiermee rekening tijdens het laden van uw aanhangwagen of auto.
Met zo weinig mogelijk hinder rijdt u eerst langs de recyclebare grondstoffen en als laatste komt u langs het restafval. Houd hiermee rekening tijdens het laden van uw aanhangwagen of auto. Dit maakt het allemaal makkelijker tijdens het uitladen op de milieustraat. Bovendien houdt u op die manier het minste restafval over (waar u voor moet betalen). Vrijwel alle grondstoffen tot twee kuub zijn gratis, mits deze gescheiden worden aangeboden. Op de plattegrond kunt u zien hoe de vernieuwde milieustraat wordt ingericht. Goederen die geschikt zijn voor hergebruik kunt u inleveren bij kringloopwinkel Stichting Actief in Cuijk en Boxmeer.
Op de milieustraat kun u alleen betalen per pin. Dit heeft voordelen voor u én voor de medewerkers op de milieustraat. Naast het verhogen van de veiligheid zorgt het betalen met de pinpas ook voor een betere doorstroom op de mini-milieustraat. Betalen met pin gaat sneller dan contant afrekenen. Het pinapparaat is mobiel, dus u hoeft uw auto niet te verlaten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant