De N602 zoals die door Wanroij loopt.
De N602 zoals die door Wanroij loopt.

Ondernemers bijpraten over werkzaamheden aan N602

Algemeen 989 keer gelezen

SINT ANTHONIS | Deze maand zijn er twee avonden voor ondernemers over de werkzaamheden aan de N602. De voormalige provinciale weg loopt vanaf Wanroij en Ledeacker dwars door de kern Sint Anthonis en eindigt bij de rotonde. Op 21 november is er een bijeenkomst in het Wapen van Wanroij, 22 november in MFA Oelbroeck.

In het voorjaar van 2018 starten die werkzaamheden voor aanleg van een nieuw wegprofiel. Ze gaan naar verwachting tot oktober duren. De gemeente heeft hier samen met veel dorpsbewoners de plannen voor gemaakt.
Het is volgens de gemeente onvermijdelijk dat het verkeer overlast van de werkzaamheden gaat ondervinden. De gemeente probeert die overlast zo veel mogelijk te beperken. Voor voetgangers blijft altijd tenminste aan één zijde een goed trottoir beschikbaar.
Het andere verkeer kan op 100 meter weglengte na, altijd minstens één kant van de weg bereiken. Dat komt doordat steeds honderd meter wegdek aangepakt wordt.
De ondernemers hebben in een enquête kunnen aangeven wat voor hen bij de uitvoering van het werk belangrijke aandachtspunten en wensen zijn. Denk bijvoorbeeld aan de beste periode van uitvoering en de omleidingsroutes.
Belanghebbende ondernemers die nog geen uitnodiging hebben ontvangen, kunnen zich aanmelden via R.vaniersel@copiergroep.nl .

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant