De Valkhoeve
De Valkhoeve

Open dag en Voorproeverij bij De Valkhoeve bij De Kuilen

Algemeen 707 keer gelezen

MILL | De Valkhoeve in Mill houdt zondag 12 november een open dag en Voorproeverij van de nieuwe lunchkaart.

Tussen 10.00 uur en 17.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te nemen in het logement, de brasserie en bezoekerscentrum De Kuilen, als ook op de biologische boerderij. Allen gelegen aan de Valkweg 11 te Mill.
Aan de rand van het natuurgebied en direct verbonden met het wandel- en fietspad rondom De Kuilen staat sinds 2011 De Valkhoeve Mill. Carolien Geurt van Keulen van De Valkhoeve: "Het hele jaar door is dit een plek waar u samen met uw gezin, familie, vrienden, groepen of gezellig met zijn tweeën kunt eten, drinken, feesten, overnachten, ontdekken en natuurlijk genieten. Tijdens de open dag laten wij u graag kennismaken met deze prachtige locatie en de vele mogelijkheden. Tevens worden op deze dag ook de nieuwe fietsroutes gelanceerd."
Het idee van een Voorproeverij is ontstaan toen Carolien Geurts van Kessel en haar team bezig waren met de nieuwe menukaart. "Bij het maken van de nieuwe kaart werd het hele team betrokken en werd er samen voorgeproefd. Het lijkt ons leuk om ook onze gasten te laten voorproeven. Daarom zullen we ook verschillende kleine hapjes uitdelen van onze nieuwe lunchkaart en onze high tea en buffetten."
Noteer dus zondag 12 november alvast in uw agenda om een kijkje te komen nemen bij De Valkhoeve Mill. Op www.devalkhoevemill.nl is meer informatie te vinden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant