Niek Nelissen.
Niek Nelissen.

Niek Nelissen en Roel van den Boom willen terugkeren in de voetballerij

Voetbal 945 keer gelezen

HERPEN | Niek Nelissen en Roel van den Boom willen graag terugkeren in de voetballerij. Het trainersduo stopte afgelopen seizoen bij Herpinia, maar is klaar voor een nieuwe uitdaging. Nelissen: "Ik mis het voetbal en de spanning eromheen meer dan ik had verwacht."

Nelissen nam eerder dit jaar de beslissing om te stoppen bij de Herpense vierdeklasesr. Hij gaf aan het superdruk te hebben met zijn eigen zaak. "Nu ga ik zondag regelmatig wedstrijden kijken bij diverse clubs. Zo ben ik een keer bij Herpinia geweest. Ik heb nog wekelijks contact met mensen van de club. Het is mooi dat ze het zo goed doen. De nieuwe trainer Frank Kusters doet het uitstekend."

Plezier
Nelissen heeft een duidelijk doel bij zijn eventuele nieuwe club. "Laten we het voetballen niet belangrijker maken dan het is. Het gaat om een lekker stukje ontspanning en plezier staat centraal. Wat voor club we zoeken? Het niveau maakt eigenlijk niet uit. Wel willen we een club die bewust voor ons kiest. Kijk, ik ben niet de makkelijkste trainer. Ik ben geen coach die je altijd kunt sturen. We hebben een eigen filosofie en werkwijze. Maar waar we ook werken, we zetten ons voor honderd procent in en brengen plezier in het spelletje."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant