Internationaal scheidsrechter Bas Nijhuis.
Internationaal scheidsrechter Bas Nijhuis.

Scheidsrechter Bas Nijhuis naar Boxmeer

Algemeen 1.471 keer gelezen

BOXMEER | Internationaal scheidsrechter Bas Nijhuis, hoofdpersoon in de spraakmakende bestseller Niet zeiken, voetballen!, komt naar Boxmeer. Samen met auteur Eddy van der Ley verzorgt hij op 20 november een dynamische presentatie bij Grand Café De Douairière.

???????In de pauze en na afloop is er, naast een meet en greet, de mogelijkheid het boek te kopen en gesigneerd te krijgen. Net als in de biografie, die vorige maand een week na verschijning binnenkwam op nummer drie in de Beststeller Top 60, neemt Nijhuis de bezoekers in Boxmeer mee op een humoristische en informatieve reis door de praktijk van zijn vak. Het belooft een lezing vol levendige anekdotes te worden. Nijhuis fluit om 20.30 uur voor het beginsignaal.
???????Voor het eerst in de voetbalgeschiedenis doet een actieve topscheidsrechter een boekje open over de communicatie met spelers, trainers, toeschouwers, bestuursleden en assistenten. In Niet zeiken, voetballen!  neemt internationaal arbiter Bas Nijhuis (Enschede, 1977) de lezer letterlijk mee naar de sfeer en dynamiek van stadion, kleedkamer en voetbalveld. Het levert een uniek en onthullend inkijkje op in de wereld van de arbitrage, pakkend opgetekend door auteur Eddy van der Ley.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant