Afbeelding

Zeperd voor Gemert in Nuenen: 2-1

Voetbal 261 keer gelezen

NUENEN| De eerste periode is binnen voor Gemert, dat is mooi. Aan de andere kant begint nu wel meteen de motor te haperen. Tegen EHC werd het 1-1 maar dat leek misschien een incident omdat er vele kansen onbenut werden. Een beetje Gemert-fan keek daarom met spanning uit naar het duel in Nuenen. De Gemertenaren gingen vervolgens zaterdagavond met 2-1 onderuit.

Natuurlijk is er daarmee nog geen enkele man overboord maar het bevestigt een beetje dat een 'tussenprijs' winnen vaak voor een tijdelijke lagere intensiteit zorgt. Nuenen, zelf keihard werkend, profiteerde hier kundig van. De gasten waren gestart met Kees Brugmans terug in het team nadat Jori Vermeulen hem een week eerder had vervangen. Al na een minuut of vier was het Tim Janssen die namens de feller gestarte gastheren wist te scoren: 1-0. De ex-speler van Jong Oranje was er als de kippen bij om doelman Bono Barten te kloppen. De openingsfase was ook duidelijk voor Nuenen maar halverwege de eerste helft kwam de koploper wat meer in het ritme.

Kemper
Na een paar zwart-witte kopballen die geen doel vonden was het tien minuten voor de pauze raak toen Ralf Kemper een voorzet van Ron Jansen tegen het net werkte: 1-1. De goal leek te vallen op een goed moment maar even later kreeg Nuenen een vrije trap en was het Jamey Raas die, nadat de bal was voorgezet, 2-1 maakte. Hierdoor kreeg Gemert een psychologische tik te verwerken. Het werd nog erger toen Dennis van Rooij meteen na rust zijn tweede gele kaart kreeg. Toen werd het erg lastig voor de gasten. Daarna viel ook nog 'vedette' Ruben Rodrigues met een blessure uit. Nee, het was niet de avond van Gemert dat waarschijnlijk zondag moet gaan toezien dat O.S.S.'20 op gelijke hoogte komt. Positieve noot: Youri van Brussel maakte weer zijn rentree na een lange blessure. Hij kwam na een uur in het veld voor Jeremias Carlos David.

GEMERT| Barten, Leijten, Brugmans, Van Rooij, Van Berlo, Brouwers, Habraken, Rodrigues (71. Lalisang); Jansen (79. Groen), Carlos David (62. Van Brussel), Kemper

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant