De feestverlichting zorgt voor veel gezelligheid in Gennep.
De feestverlichting zorgt voor veel gezelligheid in Gennep.

Zegels plakken en prijzen pakken in Gennep

  •   keer gelezen

GENNEP | De decembermaand staat voor de deur en dat betekent in Gennep dat de jaarlijkse Decemberactie weer van start zal gaan. Het traditionele 'zegels plakken en prijzen pakken' gaat op de koopzondag van 26 november van start.

Ook dit jaar is de actie georganiseerd door de leden van de Ondernemers Vereniging Gennep. De actie loopt van 26 november tot en met 31 december 2017. De 31 deelnemende ondernemers staan vermeld op de spaarkaarten die bij de actie horen. Volle kaarten kunnen worden ingeleverd in de daarvoor bestemde bussen bij Albert Heijn, Bruna, Jan Linders, Jumbo en Multimate. De prijstrekkingen vinden plaats op: 9,16,23 en 30 december 2017. Hierin worden wekelijks diverse winterpakketten en cadeaubonnen verloot. Naast de vele prijzen van diverse lokale ondernemers wordt er ook weer twee minuten shoppen verloot in de deelnemende supermarkten. Met winnaars wordt telefonisch contact opgenomen.

Koopzondagen
Gedurende deze periode zullen ook een drietal koopzondagen worden georganiseerd met ieder een eigen thema. Deze koopzondagen vinden plaats op: 26 november en 17 en 24 december. Met in volgorde van de datums de volgende thema's: Sinterklaas koopzondag, Winterse gezelligheid en Last moment X-mas shopping.
De hoofdprijzen zullen getrokken worden op woensdag 10 januari 2018 bij Brasserie 't Geveltje. Iedere ingeleverde volle spaarkaart doet mee aan deze trekking en maakt kans op een van de hoofdprijzen.

Meer berichten