Afbeelding

Toerismebureau zoekt hulp om Land van Cuijk te promoten

Algemeen 496 keer gelezen

LAND VAN CUIJK | Het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) wil het liefst elke gelegenheid om het Land van Cuijk onder de aandacht van toeristen en recreanten te brengen benutten. Vooral buiten het Land van Cuijk. Daarvoor heeft het RBT wel extra handjes nodig.

Zo doet het RBT mee aan toerismebeurzen in het voorjaar in Utrecht, het Belgische Gent en waarschijnlijk Kalkar en Duitsland. Daarbij wil het RBT komend jaar vaker aanwezig zijn bij grote publieksevenementen, zowel binnen als buiten onze regio. De wil is er dus, maar het RBT heeft extra krachten nodig om de stands te kunnen bemannen. Het toerismebureau heeft momenteel geld voor twee medewerkers voor elk 16 uur per week.

Beurzen
Deelname aan beurzen kost veel tijd. Niet alleen aan voorbereiding, maar vooral ook de aanwezigheid zelf. Het RBT zoekt daarom naar betrokken Land van Cuijkse inwoners die het leuk vinden om mensen tijdens beurzen en evenementen te woord te staan en te vertellen over wat onze regio zo interessant en bijzonder maakt.
Uiteindelijk wil het RBT een pool kunnen maken van een aantal vrijwilligers, die zo af en toe een halve of een hele dag op een beurs willen staan. Leeftijd wordt niet belangrijk gevonden. Voor niets gaat de zon op. Daarom is het mogelijk, in overleg met de vrijwilligers, een kleine vergoeding te bieden. Maar ook op een andere manier is het mogelijk om een of andere waardering of vergoeding te ontvangen. Wie geïnteresseerd is om namens het Land van Cuijk onze regio te promoten tijdens beurzen of andere evenementen in binnen- en/of buitenland, kan een mail sturen naar info@rbtlandvancuijk.nl. Er wordt vervolgens contact met de aanmelder opgenomen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant