Art Partner-eigenaar Mark van der Linden (midden) in gesprek met kunstschilder Jos van Beek uit Sint Anthonis.
Art Partner-eigenaar Mark van der Linden (midden) in gesprek met kunstschilder Jos van Beek uit Sint Anthonis.

Art Partner in 15 jaar van 500 naar 4.000 kunstwerken

Algemeen 443 keer gelezen

CUIJK | Na contacten met de Cuijkse kunstenaarsvereniging vestigde Art Partner met Mark van der Linden aan het roer zich 15 jaar geleden in het Cuijkse centrum. In die periode breidde de collectie uit van 500 naar 4.000 kunstwerken.

Op dit moment werkt de kunstuitleen met 60 kunstenaars uit het hele land. Onlangs is daar een groep van 10 Vietnamese kunstenaars aan toegevoegd. Dat bood tevens de mogelijkheid om met dat land uit te wisselen. Tweemaal reeds was een Vietnamese kunstenaar te gast in Nederland en tweemaal gingen Nederlandse kunstenaars met Art Partner naar Hanoi voor een expositie in het Fine Art Museum. In de 15 jaar van zijn bestaan is de collectie uitgebreid van schilderijen naar objecten: bronzen en keramische beelden, glas en andere objecten.
Vanwege het 15-jarig jubileum biedt de kunstuitleen nieuwe klanten de mogelijkheid een nieuw abonnement gedurende twee maanden gratis uit te proberen. Er is al een abonnement vanaf 6 euro per maand. En vanwege het jubileum zijn er diverse aanbiedingen in de kunstuitleen.
Voor het nieuwe seizoen staan er bij de kunstuitleen weer en aantal mooie exposities gepland. Dat begint al in december met nieuwe acrylverfschilderijen van Jos van Beek uit Sint Anthonis.
Info Art Partner: 0486-421879.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant