Aura-eigenaar Jörgen Tielemans met achter hem een sfeerhaard van Ruby Fires.
Aura-eigenaar Jörgen Tielemans met achter hem een sfeerhaard van Ruby Fires.

Ruby Fires-sfeerhaard altijd voor laagste prijs bij Aura Sint Hubert

Algemeen 543 keer gelezen

SINT HUBERT | Ben je voor de donkere dagen op zoek naar een sfeerhaard? Dan moet je bij Ruby Fires-experience center Aura Sint Hubert zijn. Bewonder zestig verschillende haarden en ontvang de beste deal mét een jaar extra garantie. Eigenaar Jörgen Tielemans vertelt er meer over.
Ruby Fires heeft een ruime collectie aan sfeerhaarden, die eenvoudig geplaatst en verplaatst kunnen worden. Een rookkanaal is niet nodig; ze werken namelijk op bio ethanol of elektrisch. "Uitpakken duurt vaak langer dan installeren", lacht Tielemans. Hij heeft allerlei modellen staan van klassiek tot design. "Voor onze Griekse vaas-haard met biobrander zijn klanten zelfs vanuit Almere gekomen om 'm te bewonderen."
Zij zijn niet de enige. De geïnteresseerden komen van heinde en ver. Om vervolgens online op zoek te gaan naar de beste deal. "Begrijpelijk – dat gaat tegenwoordig zo makkelijk. Maar wat klanten vaak niet weten, is dat Ruby Fires laagste prijs garantie kent. Als iemand online een betere deal krijgt – inclusief verzendkosten – dan hoef je alleen de link of offerte te laten zien én wij bieden 'm ook voor die prijs aan. Met een extraatje. Bij Aura Sint Hubert krijg je in plaats van twee, maar liefst drie jaar garantie. Mensen zijn voortaan zo druk, dat we in december speciale sfeeravonden hebben. Op maandag 4, woensdag 13, woensdag 20 en donderdag 28 december zijn we tot 22.00 uur geopend. Passen deze data niet, dan is het altijd mogelijk om op een ander moment een afspraak te maken in de avonduren", aldus Tielemans.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant