Er is tot en met 7 januari nog volop schaatspret in Boxmeer.
Er is tot en met 7 januari nog volop schaatspret in Boxmeer.

Schaatspret in Boxmeer tot en met 7 januari

Algemeen 402 keer gelezen

BOXMEER | Geen witte Kerst dit jaar, maar voor wie toch wil genieten van winterpret kan nog tot en met 7 januari terecht op de schaatsbaan in Boxmeer.

Stichting IJsfestijn heeft er ook dit jaar weer één groot feest van gemaakt. Onder de bezielende leiding van voorzitter Toon Pelzer heeft de stichting het ook dit jaar weer voor elkaar gekregen om een ijsbaan van 420 m2 in het hartje van Boxmeer te realiseren.

In de kerstvakantie staan er nog een aantal leuke activiteiten op het programma. Zo is er op 29 december en op 3 en 5 januari peuterschaatsen; speciaal voor de allerkleinste. Er is discoschaatsen op 29 december en op 5 januari.

Finale curling
Let op, de schaatsbaan is zaterdag 6 januari van 19.30 tot 22.30 uur gesloten in verband met de curling finale. Publiek is dan van harte welkom. De wedstrijden starten om 18.30 uur.

De eerste finalisten zijn inmiddels bekend. De volgende teams gaan de strijd met elkaar aan voor de felbegeerde Albert Heijn Curling Cup: Jan Berkvens Electro World, Jordans Sign en Promotions, Arts Schoenmode, Bol Accountants, Gebroeders Verheijen, Morgana en de Gebroeders Janssen Beugen.

Meer informatie
Voor meer informatie en de openingstijden van de ijsbaan kijk op de website:
www.ijsfestijnboxmeer.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant