Afbeelding

Senioren Hobby Centrum: "een hobby moet bij je passen"

Algemeen 565 keer gelezen

MILL | De meeste mensen hebben wel één of andere hobby. En er zijn vele hobby's waar je uit kan kiezen. De een beoefent een sport, een ander verzamelt postzegels en een derde mag graag creatief bezig zijn. Het kan allemaal bij het Senioren Hobby Centrum in Mill.

"Een hobby moet bij je passen. Het kan soms wel even duren voordat je een hobby hebt gevonden waar je echt wat mee hebt. Veel mensen krijgen een hobby mee vanuit hun omgeving waar ze in opgegroeid zijn. Denk bijvoorbeeld maar aan families waar een bepaalde sport favoriet is. Of een muzikaal gezin waar ieder kind gestimuleerd wordt om ook muzikaal actief te zijn. Voor veel mensen is één van de belangrijkste kanten van een hobby om deze met iemand te kunnen delen, dus is het een voordeel om iemand in je omgeving te hebben die dezelfde hobby heeft", weet Hans van Baal, secretaris van Stichting Hobby Centrum. 

Hij vult aan: "Bij het Senioren Hobby centrum heeft u de keuze uit meer dan twintig mogelijkheden."

Mensen die meer informatie willen over het Senioren Hobby Centrum kunnen contact opnemen met Ans Bardoel via het telefoonnummer06-34484962 of via info@seniorenhobbycentrum.nl of bestuur@seniorenhobbycentrum.nl. Meer informatie staat ook op de website www.seniorenhobbycentrum.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant