Afbeelding

Flynth FAST speelt laatste wedstrijd in 2017

Sport 681 keer gelezen

GENNEP / SINT ANTHONIS – Eredivisionist Flynth FAST werkt zaterdag de laatste wedstrijd van 2017 af in Gennep. Tegenstander in hal Pica Mare is Coolen-Alterno uit Apeldoorn, de huidige nummer vijf.

Flynth FAST is inmiddels afgezakt naar de achtste plaats. Blessures spelen het team van trainer Jacek Ziemba parten. Het herstel van de langdurig afwezigen Joska Fransen en Gaya Neeskens vordert.  Daar staat tegenover dat libero Annefleur Peters met een handblessure enkele weken uit de roulatie is. Hoe Peters' absentie opgevangen wordt is nog niet duidelijk. Wel is Ellen Willems (Activia Dames 2) aan de FAST-selectie toegevoegd.

Het treffen in Gennep is een familieonderonsje voor de zussen Veerle en Bregje van den Heuvel. Veerle is passer-loper bij de thuisploeg, Bregje is spelverdeelster bij Coolen-Alterno. Voor diagonaal Joëlle Vilé is de wedstrijd een weerzien met oud-teamgenoten van Coolen-Alterno.

Flynth FAST hoopt de stijgende lijn, die tegen Peelpush in Meijel goed was voor het eerste punt in weken, voort te zetten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant